Διακοπές για καφέ

Διακοπές για καφέ

Ο χρόνος σταματάει για λίγο ανάμεσα σε σκέψεις και επιθυμίες, ανάμεσα σε εικόνες με  παραλίες, με βουτιές και βόλτες κάτω από το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού. Είναι ώρα για έναν δροσερό καφέ και οργάνωση. Ο καφές είναι ταξίδι. Είναι η ώρα που οι περισσότεροι ετοιμάζουμε τις διακοπές μας για το καλοκαίρι. Καφές και διακοπές. 

Ξεκινάμε το σχεδιασμό, που θα πάμε, που θα μείνουμε, τι θα κάνουμε. Επικοινωνούμε με φίλους, ψάχνουμε στο διαδίκτυο πληροφορίες και αποφασίζουμε. 

Η απόφαση πάρθηκε και ετοιμαζόμαστε για road trip παρέα με τους κολλητούς. Ο προορισμός δεν έχει σημασία σκεφτόμαστε και η αδρεναλίνη συμμετέχει δυναμικά στις διεργασίες. 

Σίγουρα θα επισκεφτούμε γνωστές και άγνωστες παραλίες. Άλλωστε έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα η οποία διαθέτει αμέτρητες παραλίες. Ο χάρτης κάνει την εμφάνιση στο κέντρο του τραπεζιού ανάμεσα στα μισογεμάτα ποτήρια καφέ. Βάζουμε κάτω τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει και σχεδιάζουμε τη διαδρομή. 

Καταγράφουμε τα βασικά που θα χρειαστούμε στις διακοπές και προχωράμε στο επόμενο στάδιο. Παρέα με τις τελευταίες γουλιές καφέ πακετάρουμε τα απαραίτητα αλλά και τα μη απαραίτητα, αρκεί να μην τα κουβαλήσουμε χωρίς λόγο σκεφτόμαστε και συνεχίζουμε να ρωτάμε ο ένας τον άλλο για τα πρακτικά. Μαγιό, ρούχα, γυαλιά ηλίου, φορτιστή κινητού, αντηλιακό, α και καφέ. Τα απαραίτητα. 

Η απόφαση πάρθηκε και ξεκινάμε νωρίς το πρωί λέμε ο ένας στον άλλο. Η εμπειρία του ταξιδιού δεν συγκρίνεται. Και το καλοκαίρι έχει την τάση να ενισχύει την εμπειρία στο μέγιστο. 

Νωρίς το πρωί παρέα με τον καφέ στη θήκη και μουσική στα ηχεία ξεκινάμε για τον πρώτο προορισμό. Θα φτάσουμε το μεσημέρι και θα πάμε κατευθείαν στην παραλία, αυτό είναι το σχέδιο. Μετά το φαγητό και το χαλάρωμα, ακολουθεί ένας δροσερός καφές και συνεχίζουμε…

 

Όποιος και αν είναι ο προορισμός για τις διακοπές του καλοκαιριού, όποια και αν είναι η παρέα, η εταιρεία Δρίτσας σας εύχεται να περάσετε τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές της ζωής σας. 

Καλό καλοκαίρι και καλή επιστροφή. 

Διακοπές για καφέ.