Δυναμική Παρουσία της εταιρείας Δρίτσας στην έκθεση HORECA 2020

Ζούμε σε μια εποχή που οι περισσότερες αγορές προϊόντων πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να χάνουν την αίσθηση της αφής, της οπτικής επαφής και της μυρωδιάς με το προϊόν το οποίο πρόκειται να αγοράσουν.

Η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση που δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους να δουν να γευτούν και να επεξεργαστούν αγαθά που τους είναι απαραίτητα. Τα προϊόντα της έκθεσης αφορούν στην τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίαση. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα στη HORECA συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι σημαντικότερες επιχειρήσεις εμπορίας καφέ, μπίρας, αλκοολούχων και μη ποτών, αναψυκτικών και εμφιαλωμένου νερού. Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τους νέους κωδικούς κάθε εταιρείας και να ενημερωθούν για όλο τα νέα προϊόντα τους. Στο Hall 1 της HORECA, υπήρχαν διαθέσιμα όλοι οι οι τύποι καφέ, ροφήματα σοκολάτας, smoothies, τσάι και αφεψήματα, αναψυκτικά και energy drinks, κρασιά και αποστάγματα, αλκοολούχα ποτά, χυμοί και αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό και πρώτες ύλες για την παρασκευή cocktail. Οι καινοτόμες ιδέες και οι πρωτοποριακές προτάσεις προσέλκυσαν πλήθος κόσμου επιχειρηματιών και μη, από κάθε γωνιά της χώρας. Η πρόκληση ήταν μεγάλη τόσο για τους διοργανωτές όσο και για τους εκθέτες.

Έτσι λοιπόν από μια τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείψει και η εταιρεία μας!

H Ι Γ ΔΡΙΤΣΑΣ ΕΕΒΕ είναι μια οικογενειακή ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γεώργιος Δρίτσας το 1972 ίδρυσε το πρώτο καφεκοπτείο της εταιρείας στα Ιλίσια. Με ένα ποδήλατο προμήθευε όλη την περιοχή. Ο καφές τους αγαπήθηκε ιδιαίτερα και γνώρισε γρήγορα την αποδοχή του κόσμου. Το 1978 άνοιξαν το πρώτο εργοστάσιο Δρίτσας Χρυσός Καφές στην περιοχή του Μοσχάτου. Σκοπός τόσο του ιδρυτή της εταιρείας, όσο και των εργαζομένων ήταν να διατηρήσουν την παράδοση του ελληνικού καφέ τα αρώματα την γεύση και την ποιότητα. Μια παράδοση η οποία ξεκινά από τα ελληνικά καφενεία της Κωνσταντινούπολης και την Σμύρνης και φτάνει μέχρι τις μέρες μας.

Για να εκτιμήσετε κάτι πλήρως πρέπει να το καταλάβετε να το αισθανθείτε και να τα γευτείτε. Ο καφές μπορεί να είναι πολύ περίπλοκος, αλλά είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς και να εμπεδώσει τα βασικά στοιχεία γι’ αυτόν έτσι ώστε να τον απολαμβάνει ακόμα περισσότερο. Σε κάθε φλιτζάνι καφέ, υπάρχουν τρία βασικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν τη συνολική του γεύση: άρωμα, οξύτητα και πυκνότητα.

Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχοντας, σε αυτήν την πολύ σημαντική διοργάνωση καταφέραμε να σας γνωστοποιήσουμε τα προϊόντα μας, και τον γεμάτο αρώματα καφέ μας. Η προσπάθεια να κρατηθούν τόσο τα χαρμάνια όσο και συνταγές αλλά και τα μυστικά της επεξεργασίας και της συσκευασίας του καφέ μας, δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το γεγονός ότι οι παλιοί μας πελάτες μένουν ευχαριστημένοι αλλά και το ότι νέοι πελάτες έρχονται να προστεθούν μας γεμίζει θάρρος ώστε να συνεχίσουμε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε.