Φθινόπωρο και ζεστός καφές

Φθινόπωρο και ζεστός καφές πάνε μαζί. Είναι μια αγαπημένη συνήθεια που κρατάει πολλά χρόνια, ενεργοποιώντας την έννοια της επιστροφής.  Επιστροφή στα σχολεία, επιστροφή στην κανονικότητα, επιστροφή στο σπίτι, επιστροφή γενικά σε αγαπημένες συνήθειες και νέα ξεκινήματα. Καινούργιοι στόχοι που θέλουμε να πετύχουμε! Σεπτέμβριος λοιπόν και επιστροφή στα γνωστά και αγαπημένα λημέρια. 

Φθινόπωρο και ζεστός καφές πάνε μαζί.

Για τους πιο πολλούς ανθρώπους, η εποχή του φθινοπώρου δημιουργεί εκείνες τις απαραίτητες στιγμές χουχουλιάσματος και ζεστασιάς στο σπίτι, με παρέα το αγαπημένο μας ρόφημα.  Η εποχή μας κάνει να θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά στους αγαπημένους μας ενώ ταυτόχρονα έχουμε μια πιο ρομαντική διάθεση. 

Ο καφές συντροφεύει κάθε στιγμή της ζωής μας και μας βοηθάει να εκφράσουμε και να βιώσουμε πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Αυτή τη μοναδική δύναμη του καφέ την ανακαλύπτουμε  καθημερινά σε κάθε ευκαιρία να απολαύσουμε μια ζεστή κούπα καφέ και λίγες στιγμές χαλάρωσης. 

Μόλις νιώσουμε τα πρώτα κρύα, ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένας ζεστός, γευστικός καφές στα χέρια. Ίσως είναι και η αφορμή για να σηκωθούμε από τις κουβέρτες τα πρωινά και να απολαύσουμε με την παρέα των φίλων σε ένα αγαπημένο καφέ στην πόλη. 

Το Φθινόπωρο φέρνει τα πρώτα κρύα, τις πρώτες βροχές μετά από μια περίοδο καλοκαιριού και ζέστης και συνάμα μια γλυκιά μελαγχολία, κάπου εκεί στις πρώτες γκρίζες μέρες. Μια κούπα ζεστού στιγμιαίου καφέ Δρίτσα ισορροπεί άψογα το κρύο και τη μελαγχολία με τη ρομαντική διάθεση και τη δημιουργικότητα. 

Η πλειοψηφία των Ελλήνων αλλάζει τον καφέ τους από τον κρύο, παγωμένο καφέ στον ζεστό καθώς το Φθινόπωρο κάνει την εμφάνισή του και οι κρύες μέρες μπαίνουν στη καθημερινότητα. 

Πρόκειται για αυτήν την πλειοψηφία των ανθρώπων οι οποίοι, με τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου κατεβάζουν τα χειμωνιάτικα, αποχαιρετούν άρον άρον το καλοκαίρι κι αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.

Για τους ανθρώπους αυτούς, φθινόπωρο και ζεστός καφές πάνε μαζί! 

Σίγουρα υπάρχουν και εκείνοι που δεν αποχωρίζονται εύκολα τον αγαπημένο τους freddo espresso ή τον φραπέ. Γι’ αυτούς το καλοκαίρι συνεχίζεται και θα τους δούμε να παραγγέλνουν έναν ζεστό καφέ στο παρά πέντε των Χριστουγέννων! Και φυσικά θα συναντήσουμε και τους  πραγματικά σκληροπυρηνικούς που δεν αποχωρίζονται τον αγαπημένος τους φρέντο εσπρέσο ούτε στο -5.  

Για τον συγκεκριμένο τύπο, ο καφές δεν έχει εποχές. 

Ήρθε λοιπόν η εποχή για να τα μακρυμάνικα, για τα νέα ξεκινήματα, για τις φθινοπωρινές βόλτες, για  λίγο περισσότερο γκρι και φυσικά για πολλούς ζεστούς καφέδες. Ήρθε η στιγμή για τον αγαπημένο σας ζεστό καφέ Δρίτσα. Θα τον βρείτε στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και σε επιλεγμένα καφεκοπτεία της πόλης.